DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
mahfesığmaz mh. 79097 sk. Bilge sitesi C blok zemin kat
polisevi kavşagı cıvarı
tlf:0-322-233 01 09

17 Mart 2010 Çarşamba

ADANAMIN YOLLARI TAŞTAN


Tarihi Taşköprü ve arkada HiltonSa Oteli



Bu köprünün Türkiye'de su üzerinde ki en uzun köprü olduğunu söylüyorlar.


www.hayatintatliheyecanlari.blogspot.com
Daglar kızı hafta sonu Adana ya 5 aylık biricik tatlı kızı ve ailesiyle gittiğini ve çok begendiğini anlatmış. Bir Adanalı olarak şehrimin beğenilmesi çok hoşuma gitti.Doğru yerleri gezmiş doğru yerde Adana kebap yemişler.Ama Adana'yı bilmeden gelenler kendilerini çarşının ortasında buluyor çünkü havaalanı ve otogar şehir merkezine çok yakın tek vasıtayla şehir merkezinde oluyorlar ve tabiki kendilerini birden bir hengamenin içinde buluyorlar.Onun içinde Adana'nın çok kalabalık ve gezilecek yeri olmayan şehir gibi görüyorlar.
Beyaz Gelincik dizisi çekilirken Adananın gerçek yüzünü gösterdi.Şimdi de Hanımın çiftliği çekiliyor ve yine tarihi yerleri gösteriyor.
Umarım sizlerde Adana'yı beğenirsiniz.Adanamın tarihi yerlerinin resimlerini yüklemeye devam edeceğim.

Hamileler ve yeni doğum yapan bayanlar Dağlar kızı'nın blogunu takip edin bence yaşadıklarını anlatıyor.Hamileliğinde ve sonrasında yaşadıkları size yol gösterir nitelikte.Benim minik kuşum büyüdü 8 yaşında artık ama yine de onu okumaktan zevk alıyorum.Çünkü o dönemde yaşadıklarımı hatırlatıyor.Güzel zamanlardı...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Adana hiç sevilmez mi? Bende Adanalı gelini olarak söyleyeyim harika yerler..Bayılıyorum her yerine, insanına ilk defa..Öyle misafirperversiniz ki..İnsanı kendi evindeymiş gibi rahat ettirebiliyorsunuz..

nestug dedi ki...

odil sezen metin çok memnun oldum.İnşallah Adana'ya gelirsiniz de görüşürüz.Kızını benim için öp lütfen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails