DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
mahfesığmaz mh. 79097 sk. Bilge sitesi C blok zemin kat
polisevi kavşagı cıvarı
tlf:0-322-233 01 09

16 Ekim 2010 Cumartesi

SERAMİK PANOLAR



Bu panoları büyük keyif alarak çalıştım.Onestroke çalışmasını seviyorum.Aslında biraz daha kendimi geliştirmem lazım.Değişik teknikleri öğrenmem lazım ama çalışamıyorum.
Bu panoların kenar kısımları antik altın metalik boyayla  ve yağyeşili ile boyandı.
Pano kısımları krem rengi ile boyanıp metalik krem ile poşet doku çalışıldı.
Üzerinede istenilen renklerde onestroke çalışması yaptım.
Bu panolarda dernekte ders verirken yapılmıştı.
Bu sene arkadaşlar yine ders vermemi istiyorlar.Geçen yıl çok istemelerine karşılık verememiştim.Kızımla ilgilenemediğim için ara vermiştim.Tuğçe bu sene etüte gidince aslında boşa düştüm ama işim hiç bitmiyorki cesaret edemiyorum onun için.Gerçi haftanın iki günü yarım gün ama yinede kararsızım.
Belki evde workshop çalışması yaparım daha kesin olarak karar veremedim.Zaten Kurban bayramından sonra başlarım olursada..
Evde olduğum için temizliğe yardımcı kimseyi almıyorum.Zaten kendim yapıyorum diyorum üstüne birde siparişler olunca hiç zamanım kalmıyor.
Günümün yarısı temizlik ve yemekle geçiyor.Diğer yarısındada boyama işlerimi yapıyorum.Nette bile giremiyorum.Girsemde severek takip ettiğim birkaç bloga ancak bakabiliyorum.Akşamları nete girince eşim kızıyor,tümgün girmedin şimdimi giriyorsun.Birtek akşamları vakit geçiriyoruz kendini nete kapatma diyor.Ancak akşamları kırkyılda bir dışarda olacakta girebileceğim.
Neyse işte böyle ne yapacağını bilemez bir haldeyim.



5 yorum:

Online Decoration dedi ki...

Çok hoş bir doku olmuş. Hem country hem de geleneksel tarz dekorasyonda kullanılabilecek çok zarif çalışmalar. Ayrıca bilginizi paylaşmak istemeniz de ne güzel:) El emeği ile yapılan dekoratif objeleri biz çok beğeniyoruz ve sizin de her yeni çalışmanızı ilgiyle takip ediyoruz:) Ailenizle mutlu bir hafta sonu dileriz...

Nedret dedi ki...

Amman arkadaşım evde yapmayın workshopunuzu. İki kişi bile olsa dağınıklığı ile başa çıkılmaz. Düşünsenize tek başımıza evi ne hâle getiriyoruz. Bizim kocalar çok sabırlı vallahi.
Panolar fevkalâde olmuş. Eh bunları görünce peşinizi bırakırlar mı?:)))

nestug dedi ki...

sevgili Nedret ablacığım evde çok ders verdim ve hatta evdeki çalışmalarımla sergi bile açtım.
Ama bu eve kadar oturduğum evlerde hep oturma odamı atölye olarak kullandım.Kapıyı kapadımmı hiç bir şey görünmüyordu.Ama burda öyle bir şansım yok onun için düşünüyorum.Hatta bu sene bir yer açmayı düşündüm dükkanı buldum toptancılarımla görüştüm ama bazı nedenlerden dolayı olmadı.Belli
de olmaz bir anda bir yerde
açablirim.Kısmet

minikmini dedi ki...

çok güzel olmuş,çok beğendim,ellerinize sağlık

Diana dedi ki...

Lindos estes trabalhos:)
Beijinhos desde Portugal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails