DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
mahfesığmaz mh. 79097 sk. Bilge sitesi C blok zemin kat
polisevi kavşagı cıvarı
tlf:0-322-233 01 09

16 Eylül 2010 Perşembe

KUMAŞ BOYAMA MASA ÖRTÜSÜ





Yaklaşık 10 yıl önce hobiye ilk olarak kumaş boyama ile başlamıştım.Ve öylede devam etti bir türlü hobiden kopamadım ve hemen herşeyini denedim.Ama nedense en çok boyamadan zevk aldım.
Dikişi çok tercih etmedim oysaki çocukluğumdan beri dikişin içindeyim.Annem kıyafet dahil çeşitli şeyler dikerdi ve bende lise yıllarımda kendi kıyafetlerimi dikmeye başlamıştım.Belkide kursa giderken dikiş makinası olmayan arkadaşlarında işlerini benim yapmam etkili oldu bilmiyorum.Çok gerekli önemli bir şey olmazsa hiç bir şey dikmiyorum.
Boyamayada yabancı değilim.Lise eğitimimi boya-baskı-desen üzerine aldım.Tekstil bölümü mezunuyum.Boyaları karışımları renk bilgisini bu bölümde öğrendim.Kumaş deseni tasarımı ve renklendirmesi eğitimi aldığım için desen konusunda da bir şeylerim var.
Aslında blogumda yayınlyacağım o kadar çok şey varki ama ben bir türlü yayınlayamıyorum.Çünkü hepsini yeniden fotoğraflamam lazım.Daha önce digtal fotoğraf makinası olmayınca hepsi kagıt üzerinde.İnşallah bir ara onlarıda çeker ve yayınlarım.
Bir tekstil fabrikasında yıllarca çalıştığım için hazırladığım desenlerim ve basılan çok desenlerim var.
Aslında çok güzel bir duygu hazırladığın bir desenin kumaşa basılması ve insanların üzerinde onu görmek bunu ben yaptım demek.
Kumaş boyamadan nereye geldim.
Sevgiyle kalın

2 yorum:

touch the sky dedi ki...

çok güzel olmuş ne kadar da zahmetli bir iş incecik detaylar ve rengarenk boyalar, sonuç çok şık, çok beğendim...

Unknown dedi ki...

oo sen süper işler başarmışsın o zaman
şimdi anlaşıldı kızının boyamadaki yeteneğini kimden aldığını emeklerine sağlık canım renkler desen çok uyumlu ve rahatlatıcı gözde yormuyor umarım en kısa zamanda diğerlerinide yayınlama şansın olur

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails