DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
mahfesığmaz mh. 79097 sk. Bilge sitesi C blok zemin kat
polisevi kavşagı cıvarı
tlf:0-322-233 01 09

24 Aralık 2010 Cuma

DÖNDÜM,BURDAYIM

Sadece 15 gün sizlerden ayrı kalmışım.Ama bana bir asır gibi geldi inanın.
Bilgisayarımın arıza yapması,yeniyıl öncesi derslerin yoğun geçmesi,
Ginamızın hastalık durumu derken ben kendimi bile kaybetmişim.
Evet gelelim bu süre içinde yapılanlara;
Ginamız iyileşti çok şükür.Ayağının dışındaki demir çıkartıldı artık tek başına hareket edebiliyor.Bende rahatladım.Onu bırakıp  dışarı bile çıkamıyordum.Tuvaletini yaparken arka ayağını bükemediği için zorlanıyor ve pisliğini her yerine bulaştırıyordu.Temizlemek gerekiyor bu durumda tabikiii
Şimdi artık rahat eskisi gibi oldu.İç organlarında da sorun çıkmadı.10 gün içinde belli olur demişti veteriner.Çok şükür o sorunda halloldu.
Bu arada benim kız hasta oldı.Üşütmüş ciddi değildi ama tabikiii biz anneler için en küçük şey bile ciddidir.Birkaç gün okula ve yüzmeye göndermedim.Okulda sorun olmadı da yüzmede sorun oldu.Ocak ayında yarışlar varmış iyi hazırlanmaları gerekiyormuş.
Sinirlendim.Benim kızım ateşler içinde yatarken havuzamı getireceğim dedim.Daha kötümü olsun.
Kışın yüzmenin bu sorunu var.Çocuklar çabuk hasta oluyor.Havuz sıcak,su sıcak ama çıktıktan sonra iyi korumak lazım ki ben bunu abartarak yaptığım halde hasta oldu.

Dersler son sürat gidiyor.Yapılanları benim bilgisayar geldiğinde eklerim artık.

BLOĞUMA YENİ GELEN ARKADAŞLARIMADA HOŞGELDİNİZ,İYİKİ GELDİNİZ DİYORUM.
Bazısı yeni arkadaşlarım ama takipte olduğum ve zevkle takip ettiğim arkadaşlarımda var içlerinde.Yeni arkadaşlarımıda benim bilgisayar geldiğinde incelerim artık.Şimdi eşimin bilgisayarını kullanıyorum.Ve hergün gelirken şarz aletinide getirirmisin akşam nete girmek istiyorum dediğim halde bir türlü giremediğim için bugun  her işi bırakıp büroya geldim.
Henüz blogları gezemedim.Zaten fazla zamanımda yok haftaya acısını çıkarırım sanırım.Bu arada yapılanları merak ediyorum.Sayfalar arasında kaybolmayı,yapılan bazı işlere ağzım açık hayran hayran bakmayı,dekorasyon bloglarının içinde kaybolmayı özledim.Yeni teknikler keşfetmeyi özledim.
Kısacası her şeyinizi özledim.
Sevgiyle kalın 

5 yorum:

Online Decoration dedi ki...

Sevgili Neslihan Hanım, yeni kayıtlarla yeniden size merhaba demek çok güzel. Bu sabah sayfamıza yazdığınız güzel yorumunuzla bize sevinç ve mutluluk verdiğiniz için çok teşekkürler. Kızınızın bir an önce iyileşmesini dileriz. Kediciğin iyileştiği haberine ise çok sevindik. Ayrıca bizden ayrı kaldığınız sürece yarattığınız yeni çalışmaları da yayınlamanızı merakla bekliyoruz. Güzel bir hafta sonu dileriz...

ruşyena dedi ki...

kızına geçmiş olsun neslihancığım gina da dahil nispeten çok şey yoluna girmiş... yeni pc nin gelişiyle yeni paylaşacaklarını merakla bekliyorum...
sevgiler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Neyse arayı kapatırsın sen, biliyorum. Kızına geçmiş olsun. Yüzmeye gitmese de hastalanırdı inan. Okulda bir kişi bile hastalansa, bütün sınıfa yayılıyor... Gina'nın iyileşmesine de sevindim. Yeni yazılarını merakla bekliyorum canım.

Unknown dedi ki...

nestyg sen yazmasaydın nerelerdesin diye ben bir yazı yazacaktım.tuğçe ye geçmiş olsun
ayrıca ssna bir ödül gönderiyorum kabul edersen
sevgiler

TARİF BAHÇESİ dedi ki...

Hoşgeldin arkadaşım, bizde seni özledik. Sayfamda sana bir ödül bıraktım, uğrayıp alırsan sevinirim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails