DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN :
mahfesığmaz mh. 79097 sk. Bilge sitesi C blok zemin kat
polisevi kavşagı cıvarı
tlf:0-322-233 01 09

1 Ekim 2010 Cuma

DİKİŞ GÜNÜ







İki gündür dikiş dikiyorum.Arkadaşın annesi Mersin kadın pazarında satış yapıyor.Kendi yapmış olduğu takı,toka gibi şeylerin yanında hazır üründe satıyor.Bebekli poşetliklerden burada birine diktiriyorlardı.Bu hafta diken bayan Adana dışına çıkınca boşa düştü,arkadaşımda benden rica etti bir kaç tane dikebilirmiyiz diye?Bende yardıma hazırım ya hemen tamam dedim.15 tane diktim.Ben sadece dikiş kısmını yaptım bebekleri ekleyip lastiklerini kendileri geçirecekler.
.
Daha önce burada bahsetmiş olduğum masa örtüsünün aynısından başka bir arkadaşımda minderleriyle beraber istemişti.Daha önceden hazırlamış olmama karşılık eksikleri vardı bu arada onlarıda tamamladım.Masa örtüsünü dikerken kenar üslemesini sarı bordür yapmıştım ama arkadaşım diğerindeki gibi yeşil olandan istedi bende sarıyı söküp yeniden dikeceğime onun kenarından yeşil bordürüde geçirdim.
Umarım bu haliylede beğenir.Birazdan kızım okuldan gelince götüreceğim.

Dikiş makinam kızımın odasında tabii dikişide orda dikmek zorunda kalıyorum.Ve her defasında bana kızıyor.Ama napim onun okulu için ev değiştirdik ve burada bana çalışma odası olabilecek bir yer yok.
Bu dairede oturma odası ile mutfağı birleştirip açık mutfak yapmışlar öyle olunca  bana atölye kalmadı.Çünkü oturma odasını atölye olarak kullanıyor salonda oturuyorduk.Şimdi öyle br şansım yok ve salon atıl bir halde kaldı.Sadece özel zamanlarda kullanıyoruz ne kötü...

6 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

kolay gelsin..zaman ne zevkle geçiyordur sizin için

fuat gencal dedi ki...

Hayırlı cumalar, ellerinize sağlık.

Saygılar.

nalan dedi ki...

Eline ağlık güzel olmuş hepsi

hobivakti dedi ki...

Masa örtüsünün deseni ne güzelmiş. :)

Şu çalışma odası yada hobi odası sorunu bir çok kişide var sanırım. :)

huuuubakbi dedi ki...

sorma canm valla benim de yok zor oluyor çk o kadar malzemeye yer bulmak çk zor atamiyorum da biyerde değerlendiriyorum diye...

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Ellerine sağlık marifetli arkadaşım, çok hoş olmuşlar. Örtünün deseni de güzelmiş cidden :D Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails